lauantai 14. lokakuuta 2017

Magdalena Hai: Kurnivamahainen kissa

Olipa kerran pieni tyttö, joka tapasi ison kissan, ja sillä kissalla oli hurjan kurniva maha. Kissa on jo ahminut ihmisiä, armeijoita, metsien eläimet, meren kalat, kylien viljat... Mutta onko yhden luvallista syödä koko maailma nälkäänsä? (takakannesta)


Hurjan puhutteleva saturomaani tärkeästä aiheesta! Pienen pieni tyttö törmää valtavan suureen kissaan, joka haluaa syödä kaiken eteensä tulevan. Se lupaa säästää tytön, jos tämä hankkii sille ruokaa iltaan mennessä. Mutta ruokaa ei enää ole, ei oikeastaan mitään syötäväksi kelpaavaa, sillä kissa on jo syönyt kaiken. Lopulta se syö tytönkin, mutta lupaa olla pureskelematta.

Tyttö siis päätyy kissan vatsaan, ja siellä onkin melkoinen sekamelska. Autoja, taloja, eläimiä, jopa tähdet ja kuu. Koko maailma. Ja ihan kauimmaisessa sopukassa pieni mökki, jossa asuu pikkuruinen ukko, kaikenherra Albertus Sepeteus Eknobaatti Hneus. Tavattuaan ukkelin tyttö tietää heti, että tässä on oikea syypää, kissa on oikeasti ihan kiltti.

Tyttöpower jyllää tässä kirjassa, sillä A. Hneus jää toiseksi pienen pienelle tytölle, joka päättää pelastaa maailman. Niin sitä pitää! (Ja kunpa se olisikin noin helppoa...)

Mistä kirja minulle: kirjastosta
Goodreads-tähdet: 4 tähteä
Kirjan tietoja:
Magdalena Hai: Kurnivamahainen kissa
Kuvittanut Teemu Juhani
Karisto, 2017
46 sivua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti