tiistai 4. lokakuuta 2016

Estelle Maskame: DIMINY - tarvitsen (Dimily #2)

Parisen kuukautta sitten luin Estelle Maskamen Dimily-trilogian ensimmäisen osan ja yllätyin positiivisesti. Nyt jatkoin sarjan toiseen osaan DIMINY - tarvitsen (Did I Mention I Need You) (Gummerus 2016), joka ei aivan yltänyt aloitusosan tasolle. 

On kulunut vuosi siitä, kun 18-vuotias Eden Munro näki viimeksi Tyler Brucen: uuden velipuolensa... ja kielletyn rakkautensa. Eden ja Tyler päättivät tukahduttaa tunteensa ja lopettaa orastavan suhteensa perheidensä tähden. Jokin Edenissä kuitenkin läikähtää, kun Tyler kutsuu hänet kesäksi luokseen New Yorkiin - huolimatta siitä, että Eden on onnellinen uuden poikaystävänsä kanssa ja Tylerkin elää nyt uutta elämää. 
Kesä kaksin kaukana perheistä ja ystävistä New Yorkin vastustamattomassa sykkeessä osoittaa, etteivät Eden ja Tyler ole päässeet yli toisistaan. Mutta voivatko he vastustaa kiusausta? Ja mitä seuraa, jos he antavat tunteilleen vallan ja uhmaavat kaikkia sääntöjä? (takakansiteksti) Hyvin tutun kaavan mukaan tässä mennään edelleen. Kun viimeksi inhottiin, sitten ihastuttiin ja taisteltiin tunteita vastaan, niin nyt mennään ehkä vähän syvemmälle - rakastetaan ja taistellaan tunteita vastaan. Ja sitten taistellaan niiden puolesta. Ja kun sitten saadaan jopa liittolaisia, käännytään kuitenkin taas taistelemaan niitä vastaan. Aika radikaalistikin. Mielenkiinnolla odotan kolmatta osaa. :)

Mistä kirja minulle: kirjastosta
Goodreads-tähdet: 3 tähteä 
Kirjan tietoja: 
Estelle Maskame: Did I Mention I Need You? (2015)
Suomentanut Sirpa Parviainen 
Gummerus, 2016 
384 sivua

1 kommentti:

  1. Tässä trilogiassa kyllä dramatiikkaa riittää! :D Minä tykkäsin tästä vaikka ensimmäisen osan luinkin lähinnä siksi että siitä puhuttiin niin paljon. Koukkuun jäin silti :)

    VastaaPoista