lauantai 3. joulukuuta 2016

Tuhoon tuomittu yritys: Pikkujouluviikonlopun lukumaraton

Tutkailin tässä hiljattain mikä on tilanne kaikkien osallistumieni lukuhaasteiden kanssa... ja totesin, että jonkinlaista loppukiriä on syytä ottaa. Päätin siis haastaa itseäni vielä vähän lisää ja lukea kuluvan viikonlopun aikana mahdollisimman paljon, huolimatta siitä että tänään lauantaina on työpaikan pikkujoulut ja sunnuntainakin harrastusporukan pikkujoulut ja vielä  yhdet synttärit. :D No, onneksi eilen eli perjantaina oli vapaapäivä! 

Eilisen aikana luinkin tehokkaasti. Aloitin puoliltapäivin ja lopetin vasta lähempänä puoltayötä. Toki puuhailin välillä muutakin, mutta silti sain luettua kaksi kirjaa: 

Kyong-sook Shin: Pidä huolta äidistä (320 sivua)
Kai Ekholm: Niiden kirjojen mukaan teidät on tuomittava (300 sivua)

Tarkempia postauksia näistä seuraa myöhemmin... Nyt seuraavan kirjan kimppuun!

------------------

Sunnuntai 4.12. klo 11.30: 

Eilen kävi sitten niin, etten ehtinyt ennen pikkujoulua aloitussivua pitemmälle. Olin kuitenkin ihmisten aikaan kotona ja ennen nukkumaanmenoa jaksoin jatkaa hitusen. Tällä hetkellä meneillään siis: 

Murray Bail: Eukalyptus (menossa sivulla 36)

Eli ei tämä maratoonaus nyt aivan ongelmitta suju, mutta mitäpä siitä. :)

------------------

Sunnuntai 4.12. klo 21.20: 

Kaikki bilepippaloiset käyty, ja lukeminen ei ole aamusta edistynyt... Lienee korkea aika päättää tuhoon tuomittu maratoninrääpäleeni tähän. Oi jospa vaan huomenna olisi vapaapäivä niin johan taas lukisin...  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti