torstai 18. toukokuuta 2017

Kirsi Pehkonen: Sydämenasioita Jylhäsalmella

Ihana huomata, että uutta ns. hömppäkirjallisuutta ilmestyy aina silloin tällöin! Hömppä on tietysti liian negatiivinen ilmaus Kirsi Pehkosen Sydämenasioita Jylhäsalmella -teoksesta (Karisto 2017), samoin "aivotnarikkaan-kirjallisuus", mutta siitähän tässäkin loppujen lopuksi on kyse. Kirjan kannet kätkevät sisäänsä mukavaa harmitonta viihdettä, jolla ehdottomasti on oma paikkansa kirjallisuudessa(kin). :)


Kun juuri opettajaksi valmistuneen Riinan avomies pakkaa yllättäen tavaransa, Riinan elämässä menevät uusiksi paitsi rakkaus-, myös kesätyökuviot. Onneksi lossikahvilaa Jylhäsalmella pyörittävä Sirkka-täti tarvitsee kesäapulaista. Luonnonkauniissa suvimaisemissa, omintakeisten mutta hyväntahtoisten jylhäsalmelaisten joukossa on hyvä parannella sydäntä, mutta kun Sirkka-täti loukkaa jalkansa, on Riinan otettava kahvilanpidosta isompi vastuu kuin hän oli ajatellut. Riina saa myös huomata, etta kaikilla Jylhäsalmen miehillä ei ole puhtaita jauhoja pussissaan...
Sydämenasioita Jylhäsalmella aloittaa uuden kotimaisen sarjan, jossa on kaunista maalaismaisemaa ja aitoja ihmisiä, huumoria, jännitystä ja romantiikkaa. (takakansiteksti)

Tämä kirja olisi ollut ehdottomasti parhaimmillaan luettuna lämpimänä, aurinkoisena kesälomapäivänä joko riippumatossa loikoillen tai laiturilla varpaita liotellen! Näistä olosuhteista jouduin kuitenkin tinkimään, mutta mukavalta kirja siitä huolimatta tuntui. Jatkoa jään odottamaan. :)

Mistä kirja minulle: kirjastosta
Goodreads-tähdet: 4 tähteä
Kirjan tietoja: 
Kirsi Pehkonen: Sydämenasioita Jylhäsalmella
Karisto, 2017
190 sivua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti